Bijlessen


Lukt het niet zo goed op school? Je leert je suf voor de toets, hebt een goed gevoel over de toets en toch zit je met een dikke onvoldoende. Bijles en/of huiswerkbegeleiding kan de oplossing zijn. Individuele aandacht of werken in groepjes van twee voor de vakken Wiskunde, Engels en Aardrijkskunde door een ervaren bevoegde docente.

Inmiddels heb ik 12 jaar ervaring in het geven van bijles in voornamelijk Wiskunde of Engels maar ik begeleid ook leerlingen bij het leren van woordjes of grammatica bij moderne vreemde talen in de onderbouw tot en met VWO niveau. Een aantal leerlingen hebben inmiddels hun VMBO of HAVO diploma op zak, mede dankzij de extra uren die wij samen geïnvesteerd hebben.

Ik hanteer lestijden van 1 uur per keer maar afhangende van de noodzaak, kan er langer worden gewerkt.  Vlak voor een belangrijke toets of examen kunnen we samen bekijken wat er nodig is en passen we de lestijden aan.

Kom je direct uit school hierheen? We beginnen met een kopje thee of een sapje en wat lekkers daarbij. Een boterham kan natuurlijk ook !

Ik beschik over een kantoorruimte op de begane grond met aparte ingang.

Vul de contactformulier in Klik